Jeg falt pladask ved første blikk! 
Karina Kjenner Titze
“Jeg falt pladask for bildet “Human” ved første blikk! Selv jobber jeg med kvinnekroppen gjennom yrket mitt som designer og modellør/ skredder. Vi syr etter kropper i alle fasonger og jeg har alltid vært inspirert av kvinnekroppen, farger, struktur og fasong”. 
“Det at bildet er 3D, bruken av materialer med forskjellig struktur gjør bildet veldig spennende. Det er et bilde man kan se på fra alle vinkler. Fargebruken i bildet gjør at det er en ro i rommet, samtidig som det er innslag av friske farger. Det sarte, feminine, lekne og selvsikre på samme tid gir et moderne uttrykk omfavnet i hint av renessanse. Vi har et interiør som går ton i ton, så bildet kommer veldig fint i fokus på vår stuevegg”.  
Vakkert blikkfang jeg bare måtte ha!
Marie Marlene Frogner

“Jeg hadde sett etter et stort bilde veldig lenge og når jeg fant bildene til Silje og oppdaget bildet “Paris” kjente jeg med en gang at dette er riktig! Ettersom det var et begrenset opplag kunne jeg ikke la dette flotte kunstverket gå fra meg og bestilte med en gang.”

“Grunnen til at jeg falt pladask er mye pga magefølelsen jeg fikk meg en gang så det, fargespillet og de skjulte fantastiske elementene i bildet. Det er nok veldig “meg”! Jeg kan stå og se på det lenge og oppdage nye ting. Det gjør bildet spennende og et virkelig blikkfang. Jeg elsker fargene og synes de endrer seg i ulike lys. Det passer perfekt inn i stuen og jeg har bare blitt mer og mer glad i det!”

Jeg elsker det mørke, råheten og enkelheten ved kunstverket Black Orchid
Julie V. Hansen

“For meg forteller det en historie om å frigjøre. Frigjøre oss selv fra frykten for å kjenne -og frykten for å føle. Redselen for det mørke gjør oss mer og mer begrenset og fastbundet.”

“Vi må våge å være i det. Vi må våge å føle. Våge å puste i det. Det er først da forløsning kan skje. Det er først da vi kan gi slipp. På det mørke og det vonde. For å igjen strekke oss mot lyset. Som sommerfuglen som bryter ut av sin kokong.”

Alle de tre bildene av Silje Holst «fanget» meg med en gang jeg så de.
Camilla Andersen
“Det store, som jeg har i trappeoppgangen har en intensitet og styrke i seg som gir meg god energi! Elsker størrelsen som rommer hele trappeoppgangen!”
“Profilbildene gir ro. Gullringene rundt ansiktene synes jeg setter et flott preg på bildene og passer godt inn i min stue. Jeg har fått utrolig mange positive tilbakemeldinger på alle bildene!”