Om meg

Siden jeg var en liten jente har naturen og dens kreative univers vært en stor del av meg – noe som igjen har påvirket min skaperevne gjennom billedkunst og annet kreativt arbeide.

Så lenge jeg kan huske har jeg tegnet, modellert og sanset meg gjennom hverdagen. I mange år jobbet jeg med mix media og nonfigurativ kunst – helt frem til 2015, hvor jeg opplevde en stor oppvåkning i meg selv og fant evnen til å skape digital billedkunst med å blande både foto, ulike maleteknikker og etter hvert 3d kunst og installasjoner.

Bak kunsten ligger det sterke følelser, sjelreiser og stor takknemlighet. Kunstverket i seg selv er simpelthen kun det ytterste laget av en dypere prosess. Jeg har troen på at vi kan bevege oss inn i noe større, finne energier fra moder jord, således åpne oss for himmelens krefter – noe som igjen gjenspeiler seg i mye av min kunst. 

Før jeg satset å kunne leve 100% av min billedkunst og annet kreativt arbeide har jeg jobbet som fotograf, videofotograf og en del år innen reklamebransjen som kreativ leder og prosjektleder. Erfaring fra sistnevnte jobb har jeg tatt med meg videre og leverer logo/profilpakker til bedrifter og hjelper gründere med profil- og konsept-/produktutvikling.

Jeg har et brennende engasjement og hjerte til å skape det vakre for øyet, til å vekke sjelen og en følelse i oss som ofte ikke kan beskrives med ord.

Utstillinger

Høstutstilling Galleri Olsen 2019
Høstutstilling Galleri Olsen 2018
Høstutstilling Galleri Olsen 2017

Separatutstilling Feather my way home, Galleri Olsen 2019
Separatutstilling Barbeint, Galleri Heuch 2019
Separatutstilling/kunstevent Queen – kvinnekraft, Comfort Hotell Union Brygge 2017
Separatutstilling Barbeint, Glass Brasseri 2010

Fotoutstilling med Jenny Boot, Miva Fine Art Gallery Gøteborg 2019
Gallerinatt, Miva Fine Art Malmø 2019

Gjesteartist utstillinger utland:

London / Brick Lane Gallery
Mexico / Mkt – Cultureando Btl

Gallerier

Hos disse galleriene finner du mine bilder
Drammen: Galleri Oddvar Olsen
Askim: Galleri Graff
Gøteborg: Miva Fine Art Gallery
Malmø: Miva Fine Art Gallery