Teknikker

Mine teknikker innen fotokunst er i stor grad selvlært, og jeg har gjennom en femårs periode fordypet meg i det digitale verktøyet, Photoshop. En av Photoshops fremste egenskaper i alle år har jo nettopp vært muligheten til å jobbe med lagdelte bildefiler, slik kan jeg «trylle frem» magi i hvert enkelt bilde. 

Med hjelp fra gode samarbeidspartnere kan mine kunstverk videreformidles på de fleste medier – tre, plexiglass, lerret, papir, aluminium mm. Og også med en kombinasjon av alle mediene til sammen som kunst med 3d effekter. 

Denne måten og fremstille bilder på gir meg muligheten til også å kunne tilby kunstinstallasjoner i stort format til f.eks. hoteller, næringsbedrifter m.m.

Ved siden av å jobbe digitalt har jeg en stor lidenskap i å skape malerier i abstrakt formspråk, inspirert av naturen og dens farger. Akrylmalerier er en tidløs kunstform, som gir øyet dybde til å vandre gjennom fargevariasjoner.

Med disse erfaringene innen teknikker kan jeg også leke meg med en kombinasjon av begge, mixed media. I visuell kunst er mixed media et kunstverk der mer enn et medium eller material er blitt brukt, jeg jobber med et fotografert motiv som siden males inn i et abstrakt landskap.

Installasjonskunst

Identitetskunst

Lyddempende kunst

Giclee

Digitaltrykk