Portretter og identitetskunst

Portrett er et bilde eller en skildring av et bestemt menneskes individuelle særtrekk og i mitt arbeid med identitetskunst ønsker jeg i tillegg å fange personens indre og ytre egenskaper.

Portrettets funksjon har tradisjonelt vært å representere, minne om eller ære den som blir avbildet. Gjennom alle kunstepoker har portrettering vært en ledene sjanger og jeg har et sterk ønske om å føre denne tradisjonen videre.

Hvor ser du deg selv? Som en kraftfull kriger, en yndig gudinne eller som en liten alv svevende på ryggen til en svale? Uansett hvor fantasien tar oss kan du bli plassert i ditt landskap som videre vil bli gjenforent på et stykke lerret.

I en portretteringsprosess er det viktig med gode samtaler og at vi møter hverandre med tillit, derfor avtaler jeg alltid et møte med deg i forkant hvor vi kan snakke åpent og ha en dialog om ditt portrett som videre skal skapes til et magisk kunstverk.

I etterkant av selve fotograferingen jobber jeg digitalt med bilderedigering i Photoshop – og det er nettopp her magien starter.

Ønsker du deg et eget portrett? Du er alltid velkommen til å kontakte meg for en uforpliktende prat og veiledning.

Ønsker du eget portrett?

Pris på portrett / identitetskunst 64.000,-

Pakkeinnhold: 

  • Møte med fortrolig samtale
  • Studio med innleid fotograf og styling v/Silje Holst
  • Etterbehandling og ferdigstilling av portrett
 

Det følger med bilde på canvas innenfor størrelse 1×2 meter inklusiv oppspenning.

Kan også fåes på andre medier ( tre, plexi, aluminium ). Egne priser kommer i tillegg.

Ta kontakt og la oss starte din magiske identitetskunst-reise.

(Timespris 1100,- eks mva)