Queen-prosjektet

“Da Silje spurte om jeg hadde lyst til å være med i prosjektet Queen ble jeg rørt, med tanke på den kraften kunsten representerer.

Jeg har opplevd flere dimensjoner i et liv og har vært både i mørket og lyset. I min bagasje ligger det mye visdom. Jeg verdsetter det som er ekte og verdiene jeg står for er kjærlighet, ærlighet, respekt, rettferdighet mm. For meg er det viktig å bli akseptert for den jeg er. Min intensjon er å spre kjærlighet og bidra til å fremme det som er ekte. Jeg møter nye mennesker med et åpent sinn, og har tro på at alle har noe rent/godt i seg.

Når du møter meg tillegger jeg ingen maske, eller prøver å være noen andre enn den jeg er. Jeg har et ønske om å lyse opp det mørke, det kreves mot og styrke for å klare å stå i det. Vi har et valg der vi kan fremme det positive eller negative i oss. Det handler ikke om å være naiv, men gaven og kunne velge å se det gode som er i mennesket. Vi er alle født rene.

En stor takk til min vakre venn Silje for at jeg får ta del i å formidle dette sterke budskapet, og for at du følger hjertet ditt!”

Copyright © Silje Holst 

Jeg er en norsk samtidskunstner, som bor og arbeider i Norge. Siden jeg var en liten jente har naturen og dens kreative univers vært en stor del av meg – noe som igjen har påvirket min skaperevne gjennom billedkunst og annet kreativt arbeide.

Portrett er et bilde eller en skildring av et bestemt menneskes individuelle særtrekk og i mitt arbeid med identitetskunst ønsker jeg i tillegg å fange personens indre og ytre egenskaper. Gjennom alle kunstepoker har portrettering vært en ledene sjanger og jeg har et sterkt ønske om å føre denne tradisjonen videre.

Les mer

Gallerier

Utstillinger

Høstutstilling Galleri Olsen 2019
Høstutstilling Galleri Olsen 2018
Høstutstilling Galleri Olsen 2017

Separatutstilling
Feather my way home, Galleri Olsen 2019

Separatutstilling Barbeint, Galleri Heuch 2019

Separatutstilling/kunstevent Queen – kvinnekraft, Comfort Hotell Union Brygge 2017

Separatutstilling Barbeint, Glass Brasseri 2010

Fotoutstilling med Jenny Boot, Miva Fine Art Gallery Gøteborg 2019

Gallerinatt, Miva Fine Art Malmø 2019

Gjesteartist utstillinger utland:

London / Brick Lane Gallery
Mexico / Mkt – Cultureando Btl

Samarbeidspartnere

Arkitekt Fossland: www.arkitektfossland.no
FlexiPrint: www.flexiprint.no
CutFab: www.cutfab.no
Aktiv1: www.aktiv1.com

Ønsker du å få laget et eget portrett eller kunstverk?

Ta kontakt med meg på artbysih@gmail.com

Prosjekter

Bli med “bakom” det endelige kunstverket. Her deler jeg tankene og arbeidet bak kunstverkene, fra idé til ferdig bilde. 

Lilli Bendriss portrett

Lilli Bendriss i hennes første møte med sitt eget portrett. Varmhjertet og like fjong som alltid åpner Lilli dørene til hjemmet sitt i en fri

Queen-prosjektet

“Da Silje spurte om jeg hadde lyst til å være med i prosjektet Queen ble jeg rørt, med tanke på den kraften kunsten representerer.”

Kunstutsmykning

Silje Holst jobber med kunstprosjekter til hotell, kontorbygg og private boliger. Hun jobber også med lyddempende kunst og portrett- og identitetskunst. Du er velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende samtale.